Понеделник, 11.12.2017, 20:57 | Приветствую Вас Guest

Супермаркети  ЕКСА


Начало » 2010 » May » 19 » Боб яхния:
22:34
Боб яхния:
375 г зрял фасул
100 мл олио
2 глава кромид лук
1 морков
150 г консервирани домати
2 сухи чушки
1 с л сух джоджен
1 ч л червен пипер
сол
магданоз
1/2 с л брашно


Изчистеният и измит фасул се кисне в студена вода 5-6 часа. Измива се отново, залива се със студена вода и се вари на тих огън с част от олиото. Към полусварения фасул се прибавят обелените, измити и нарязани на кубчета моркови, пиперките и част от лука. В останалата мазнина се запържва леко брашното, останалият дребно нарязан лук, част от доматите, нарязани на дребно.  Запръжката се оцветява с червения пипер, разрежда се с отвара от сварения фасул и се изсипва при фасула. Прибавят се останалите нарязани на дребно червени домати и джоджен. Ястието се посолява. Оставя се да ври още десетина минути или се запича. След отстраняването от огъня се поръсва с дребно нарязания магданоз.
Категория: Подбрани рецепти | Просмотров: 528 | Добавил: oldnickns | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Меню
Категории
Подбрани рецепти [11]
Регистрация/Вход
Статистика

 
 
Български Уеб Каталог
YooBG - Българският портал
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com

RealTop.net
поПоНАЙ
E-mail
Страни


 
Търсене
Реклами
Календар
«  May 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив
Приятели
  • Направи сайт
  • Всичко за уеб-майстори
  • Програми за всички
  • В света на развлеченията
  • Електроуслуги
  • Кулинарни рецепти