22:35 Свинско с прясно зеле: | |
600-700 г свинско месо 1/3 ч.ч. мазнина - олио или свинска мас 2 глави лук 1 ч.л. червен пипер 2-3 бр. домати 3-4 дафинови листа черен пипер кимион 1 кубче бульон 1 бр. зелка (голяма) Месото се нарязва на порции и се пържи в мазнината. Прибавя се лукът, ситно нарязан, червеният пипер, доматите нарязани на кубчета и всичко се задушава. Посолява се леко. Зелката се нарязва на ивици и се стрива с малко сол и се прибавя към месото. Натрошава се кубчето бульон,добавят се подправките и се налива малко вода. Ястието се разбърква и се прехвърля в тава. Пече се във фурна 2 часа. | |
|
Всего комментариев: 0 | |
Меню |
Категории | |
|
Регистрация/Вход |
Статистика |
Страни |
|
Търсене |
Реклами |
Календар |
Архив |
Приятели |