22:36 Пача: | |
5 свински крачета 2 глави лук 1 морков 1/2 глава целина 2 дафинови листа 2 корена от магданоз 5-6 зърна бахар 3-4 карамфила 10-12 зърна черен пипер 1 чаена чаша прясно мляко 2 главички чесън 1/2 пакетче масло 3-4 супени лъжици оцет сол на вкус След като се измият, свинските крачета се заливат със студена подсолена вода и се слагат да се варят. Като поомекнат, се прибавят нарязаните целина, моркови, корените от магданоз, дафиновите листа, бахарът, зърната черен пипер, карамфилът и ситно нарязаният лук и скилидките от едната глава чесън. Когато свинските крачета са се разварили, се вадят, като месото от тях се отстранява, нарязва се ситно и се връща в прецедения бульон. Прибавят се прясното мляко и сгорещеното масло. При поднасяне се сервира и съд, в който сме сложили оцета и стритите скилидки чесън от втората глава. | |
|
Всего комментариев: 0 | |
Меню |
Категории | |
|
Регистрация/Вход |
Статистика |
Страни |
|
Търсене |
Реклами |
Календар |
Архив |
Приятели |