Петък, 29.03.2024, 14:56 | Приветствую Вас Guest

Супермаркети  ЕКСА


Начало » 2010 » May » 19 » Медальон с гъби:
22:44
Медальон с гъби:
800 г месо от тънката част на бонфи­лето
брашно
сол
мазнина за пържене
черен пипер
8 филии сух бял хляб без кората
250 г гъби
2-3 бр. яйца
8 с.л. бульон
60 г масло


Месото, почистено от ципи, се оформя на 8 кръгли парчета с дебелина около 2 см, които се начукват леко, посоляват се и се овалват в брашно. Медальоните се пържат бързо в гореща мазнина, изваждат се в затоплена чиния и се наръсват с малко бульон и черен пипер. В същата мазнина се изпържват хлебните филии, оформени подобно на медальоните, предварително наръсени с малко бульон и панирани в разбитите яйца. Гъбите се почистват, нарязват се на ивици и се задушават с щипка сол и черен пи­пер в маслото. Върху хлебните канапета се слагат ме­дальоните и се покриват със задушените гъби. Заливат се със соса от гъбите.
Категория: Подбрани рецепти | Просмотров: 1201 | Добавил: oldnickns | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Меню
Категории
Подбрани рецепти [11]
Регистрация/Вход
Статистика

 
 
Български Уеб Каталог
YooBG - Българският портал
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com

RealTop.net
поПоНАЙ
E-mail
Страни


 
Търсене
Реклами
Календар
«  May 2010  »
НдMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архив
Приятели
  • Направи сайт
  • Всичко за уеб-майстори
  • Програми за всички
  • В света на развлеченията
  • Електроуслуги
  • Кулинарни рецепти