Начало »
2010 » May » 19 » Кавърма от свинско месо:
22:45 Кавърма от свинско месо: |
700-800 г свинско месо без кости 2 с.л.
свинска мас или масло 2 ч.л. доматено пюре 1 ч.л. червен пипер 4-5
стръка праз 1 бр. люта чушка 1/3 ч.ч. червено вино сол
Месото
се нарязва на кубчета, посолява се и се изпържва в свинската
мас. Прибавя се нарязаният на колелца праз и се пържи до омекване.
Добавят се доматеното пюре, червеният пипер, лютивата чушка и виното.
Ястието ври на тих огън десетина минути.
|
Категория: Подбрани рецепти |
Просмотров: 1525 |
Добавил: oldnickns
| Рейтинг: 0.0/0 |